Voltin kanssa kisaamassa

Piipahdimme lauantaina 19.9. OKK:n agilitykilpailuissa. Ensimmäistä kertaa kisasimme tässä hallissa, mutta pohjasta oli toki kokemusta hyppytekniikkakurssilta. Hyvä kisapaikka, mutta pohja on vaan turha kova.

Ensimmäinen rata oli Minna Räsäsen käsialaa. Ihan mentävä rata, mutta hieman oli meno hakemista, kun kisakokemusta on kuitenkin sen verran vähän. Rata meni hylyksi jo heti alkumetreillä, kun Voltti bongasi ylimääräisen putken. Tätä ennen olin jo töpeksinyt takaakierron toisella esteellä. Loppurata oli ok, ei mitään huikeeta menoa.

Toiselle radalle vaihtui tuomariksi Rauno Virta, joka nosti rimat 45 senttiin. Ei kiva. Radalla oli yksi kinkkinen kohta, jossa tuli useita hylättyjä, kun mutkaputkelta olisi pitänyt kääntyä taaksepäin. Jospa saan tähän joskus ratapiirroksen linkitettyä.  Meillä rata lähti hyvin käyntiin, mutta ennen puolta väliä myöhästyin valssissa ja Voltti tuli keinun ohi. Tästä vitonen. Radan kinkkinen kohta meni meillä hyvin, siitä ei virheitä. Loppuradalla tippui yksi rima. Voltin hyppykunto ei ole vielä parhaassa terässä ja ratatreeniäkin on aika vähän takana, joten huomasi, että loppuradalla alkoi matka jo painaa. Mutta olin kyllä tyytyväinen tähän rataan. Oma ohjauskin oli keinumokaa lukuunottamatta ihan siedettävää.

Voltin kanssa olemme nyt taas pitkästä(?) aikaa agilityryhmässä. Treenaamme maanantai-iltana, ja kouluttajana on ollut pääsääntöisesti Mikko. Syksy painottuu tekniikoiden treenaukseen. Mukava on ollut olla taas mukana. Kausikortti KAS:n treenitiloihin on myös voimassa ja siellä piipahdamme aina ehtimisen ja jaksamisen puitteissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.