Tulokset 2011

Vuonna 2011 emme kisanneet kuin kolme starttia ja nämä jäivätkin Vilin agilityuran viimeisiksi.

Pvm Luokka Tuomari Tulos Sij. Kommentit
22.05.2011, OuluIII (AGI)Lee GibsonHYL
Sunnuntain toinen rata oli Lee Gibsonin käsialaa. Tai saattoi se kyllä olla jonkun muunkin suunnittelema, mutta Lee sen tuomaroi. Aika hauska rata, joka kuitenkin päättyi meidän osalta hylättyyn, kun yksi hyppy mentiin virheellisesti takaakiertona. Keskittyminen herpaantui tähän ja kun Vili tuli putkesta, niin en ollut satavarma mihin suuntaan pitikään jatkaa, joten lopetin radan siihen. Tämä jäikin Vilin uran viimeiseksi kisaksi. Hieman tylyä, että se loppui näin ohjaajan unohdukseen, mutta eipä näitä sitten vuosien päästä enää muista.
22.05.2011, OuluIII (AGI)Eevaliisa Pohjanen01
Sunnuntain rataprofiili oli täysin sama kuin lauantain paitsi että rata mentiin nyt toisinpäin. Vilillä oli ihan hyvin vauhtia ja olin tyytyväinen, että sain rytmitettyä kaarrokset aika pieniksi. Muutama hankala kohta oli, mm. puomin jälkeinen kepeille vienti. Sain sen kuitenkin onnistumaan jollakin poispäinkäännön tapaisella :-) Virheitä ei tullut ja aika riitti voittoon! Hieno tulos veteraanille.
21.05.2011, OuluIII (AGI)Eevaliisa PohjanenHYL
Kisat Pateniemen urheilualueen tekonurmikentällä. Vilin kanssa olimme taas pitkästä aikaa baanalla. Ja ihan kivaa oli. Radalta HYL, kun en osannut ohjata puomille ja Vili sukelsi puomin alla olleeseen putkeen.