Tulokset 2010

Vuoden 2010 agilitystartit.

Pvm Luokka Tuomari Tulos Sij. Kommentit
05.12.2010, SeinäjokiIII (AGI)Anders Virtanen514
Viimeinen koitos oli Anders Virtasen käsialaa. Alussa oli hylky lähellä, kun Vili oli livahtaa hypyn sijasta putkeen. Kepeille vienti oli ehkä vähän haasteellinen. Olin tyytyväinen, että se meni meiltä hyvin. Puomi ok, josta helpottuneena ohjaaja unohti seuraavalla esteellä putkijarrutuksen, jonka seuraksena putkelta suuri kaarros. Heti tuon jälkeen oli kohta johon olin suunnitellut leikkauksen. Siinä tuli hätäilyä, pyörähdys ja vitonen.
05.12.2010, SeinäjokiIII (HR)Henri Luomala08
Toinen rata oli hyppyrata. Tuomarina myös tässä Henri Luomala. Nyt ei voinut kontaktivirheitä tulla… Kepeille vienti ja keppien jälkeinen elämä oli tällä radalla haasteellisin. Meillä kepeille viennissä tuli pieni tökkö ja keppien jälkeen suuret kaarrokset. Ei kuitenkin virheitä, joten tuloksena nolla. Jee! Onneksi ei jaeta tyylipisteitä.
05.12.2010, SeinäjokiIII (AGI)Henri Luomala59
Kisat Seinäjoella, jossa kolme starttia samana päivänä. Ensimmäinen rata oli Henri Luomalan tuomaroima agilityrata. Meille hyvä ja vauhdikas rata, mutta puomilta vitonen… Kaikki kohdat eivät menneet suunnitelmien mukaan, esim. yhdessä kohdassa oli tarkoitus tehdä jotain twistin tyylistä, mutta se vaihtuikin sylikäännökseen. Onneksi Viliä voi kuitenkin ohjata monipuolisesti. Nollatuloksella olisimme ehtineet sijalle 2., joten olin tyytyväinen vauhtiin.
27.11.2010, KemiIII (AGI)Jari Tienhaara107
Helpohko rata, josta \"normaalilla\" suorituksella olisi tullut nolla. Jokin peikko on kuitenkin hiipinyt omaan ohjaukseen, eikä ohjaus tunnu yhtään varmalta. Puomilta tuli nyt vitonen. Toinen vitonen keinun ohituksesta. Tuloksena siis 10.
27.11.2010, KemiIII (AGI)Alen MarekovicHYL0
Kemin Kaamosrallissa. Pakkasta oli ulkona lähes parisenkymmentä astetta, joten enemmän kisat tuntuivat pakkasrallilta... Sisällä ei ollut niin kylmä, miinuksen puolella tosin, kun vesi jäätyi kuppiin. Tämä rata oli kroatialaisen Alen Marekovicin agilityrata. Hieman ahdas, mutta ihan mentävä. Meille tuloksena HYL, kun puomin jälkeen ohjasin jotenkin Vilin yhden hypyn ohi, ja Vili ehti jo seuraavalle hypylle. Muuten rata ihan ok, puomikin meni hyvin.
10.10.2010, OuluIII (AGI)Marjo Heino53
Tällä radalla oli enemmän käännöksiä ja kiertoja. Onnistuin lähettämään Vilin keppien toiseen väliin, joten siitä vitonen. Yhtään nollaa ei nähty medi-luokassa, joten ei ollut mikään läpihuutojuttu tämä rata. Puomin kontakti oli taas hyvä ja muutenkin meno ihan sujuvaa.
10.10.2010, OuluIII (AGI)Marjo Heino58
KAS:n kisat Virpiniemessä. Kenttä hyvä, mutta olosuhteet olivat kylmähköt... Tuuli oli niin kova, että hyppyesteissä piti olla lisäpainot, jotta siivekkeet pysyisivät pystyssä. Aamupäivällä satoi hieman räntää ja kisojen aikana enimmäkseen vettä. Radalla tippui rima yhdessä käännöksessä. Hieman ahdas paikka, joten olisi ehkä pitänyt valita toisenlainen ohjaus. Aika oli kuitenkin hyvä ja puomin kontakti oli hieno, joten paljon positiivistakin löytyi.
11.09.2010, OuluIII (AGI)Seppo Savikko55
Radan alku oli hieman ahdas ja ohjaajalla oli askelmerkit vähän hukassa. Ei ollut kaunista katseltavaa, mutta ei virhettä tästä. Puomille asti mentiin hyvin, kontakti näytti aika rumalta, mutta ilmeisesti siihen osuttiin. A:lla tapahtui taas jotain, ohjaus oli kai mitä sattuu, siitä 5. Tällä vitosella maaliin.
11.09.2010, OuluIII (AGI)Seppo SavikkoHYL0
Alkusuora oli hyppy, rengas, putki (A:n \"haaroista\") ja kepit. Otin vastaan putken ja keppien välistä, ja siirryin sitten keppien taakse ohjaamaan Vilin eka väliin. Tämä toimi hyvin, mutta eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa... Joku ohjausmoka tms. tapahtui ja Vili lopetti kepit kesken. Toinen vitonen tuli puomilta, kun alastulo lenneltiin ylitse. Lopussa epäonnistui takaaleikkaus A:lla ja samalla HYL, kun Vili meni putkeen. Joten tässäpä virheitä kerrakseen.
15.08.2010, OuluIII (AGI)Mika Moilanen01
Nolla pitkästä aikaa! Meno oli nyt hieman edellisrataa parempaa. Puomin jälkeen oli hyppy eteen ja kääntyminen takaisin A-esteelle. Käännös oli hehtaariluokkaa, mutta vääriä esteitä ei tehty. Siitä meno jatkui ihan sujuvasti maaliin. Tämän radan myötä nousimme piirM-kamppailussa sijalle 3.
15.08.2010, OuluIII (HR)Mika Moilanen59
Yksilöpiirimestaruuskisojen 1. osa. Radan aloitus oli vähän kummallinen, kun kaksi ensimmäistä estettä olivat sellaisessa kulmassa, että koira oli aloituksessa melkein selin kakkoshyppyä kohden. Meno jatkui kolmannen hypyn kautta kepeille. Alun kokovartalokipsin seurauksena keppiohjaus oli huono ja Vili mennä sujahti toiseen väliin. Muutenkin rata oli hakemista ja ohjaus onnetonta. Vitosella siis maaliin.
14.08.2010, OuluIII (J)Mika Moilanen52
Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruudet Haukkukeitaalla. Kisataukoa oli taas tullut parisen kuukautta, kun edelliset startit olivat Vantaan SM-kisoissa. Joukkuekisasta meille SM-kisojen tapaan 5. Loppupuolella poispäinkääntö myöhästyi, Vili kiersi esteen taakse. Sain onneksi pelastettua ettei tullut hylkyä. Meidän joukkueen sijoitus 2.! Hyvä!
20.06.2010, VantaaIII (HR)Sisko Pulkkinen5,5381
SM-yksilökisa. Vauhtia ei meillä tässä kisassa ollut edellispäivän tapaan, vaan meno oli tahmeaa. Rata oli helppo ja olisin kaivannut siihen vähän jotain pientä kikkailua, kiirepaikkaa tms. Onnistuin sössimään kepeillemenon, kun oma vauhti pysähtyi ja Vili ei tiennyt minnepäin jatkaa. Muuten meni virheettömästi, mutta tosin käsijarru päällä. Vili ei ollut toipunut edellispäivästä riittävästi. Olisi pitänyt huomata esim. hieroa sitä illalla.
19.06.2010, VantaaIII (J)Salme Mujunen53
SM-kisojen joukkuerata. Olimme toinen koirakko. Hieno ja vauhdikas rata meille. Valitettavasti loppuosuudella tippui rima, josta 5. Onneksi loput koirakot hoitivat osuutensa hienosti ja sijoitumme SM-kisassa sijalle 3. Huippua!
05.06.2010, KajaaniIII (AGI)Sari Mikkilä03
Tämä oli meidän neljäs kisamme Sarin radoilla ja neljäs kolmas sija. Tasaista työtä :-) Yhtä mukava rata kuin edellinenkin. Nyt puomin kontakti oli täydellinen. Ei suuria kaarroksia taaskaan. Olemme tehneet edellisen kerran ratavirheen 24.7.2009... (Kuopiossa tuli yliaikaa, mutta ei ratavirhettä) Toivottavasti hyvä meno jatkuu SM-kisoissakin.
05.06.2010, KajaaniIII (AGI)Sari Mikkilä03
Melkoisen kylmä kesäkeli, mutta sopiva meille :-) Ei ylimääräisiä lenkkejä, olin tyytyväinen menoon. Puomin kontakti oli ehkä vähän epävarma, mutta ei virhettä siitä. Mukava looginen rata.
16.05.2010, KuopioIII (AGI)Pertti Siimes1,874
Kuopion toinen rata. KV-kisa. Aurinko jatkoi porotustaan. Rimat edelleen 45 cm:ssa. Vili oli aika väsynyt. Ei virheitä radalla, mutta hieman yliaikaa. Tiukat oli ihanneajat eikä niihin moni ehtinyt. Olin ilmoittautunut myös kolmannelle radalle, mutta ei ollut järkeä mennä. Lähdettiin kotiin lepäämään. Liian kuuma keli meille.
16.05.2010, KuopioIII (AGI)Risto Ojanperä03
Hellekisa Kuopiossa. Aurinko porotti ja rimat tapissa. Pehmyt kenttä. Ei mitenkään helpot olosuhteet, mutta ihan hienosti Vili kulki. Alussa oli siksak-hyppykuvio, mutta sen kun selvitti oli pitkällä. Puomia ei ollut nyt radalla.
08.05.2010, OuluIII (HR)Jarmo Jämsä01
Päivän toinen rata. Kauden tavoitteena oli saada tarvittava hyppysert Hyppyvalion arvoa varten ja se tuli nyt. Yksi hieman suurempi kaarros rataan mahtui, mutta muuten meno oli mukavaa. Leikkaus onnistui, samoin päällejuoksu. Hienoa pikku-Vili!
08.05.2010, OuluIII (AGI)Jarmo Jämsä01
Takaisin agilitybaanalla lähes 9 kk tauon jälkeen. Tyytyväinen pitää olla. Vili kulki kivasti ja rata meni suunnitelmien mukaan. Jälkeenpäin videolta katsottuna puomin kontakti oli ruma, mutta ei virhettä siitä. Ei huono kauden aloitus :-)