Tulokset 2009

Vuonna 2009 kisastartteja ei kertynyt montaa. Tapamme mukaan emme kisanneet talvella ollenkaan ja ensimmäisen kerran starttasimme toukokuussa. Kesäkuun SM-kisaviikonlopun aloitus oli hyvä – 5. sija perjantain kisassa. Itse SM-kisa ei sitten sujunutkaan niin hyvin, kun Vili loukkasi varpaansa juuri ennen starttia. Kuvauksissa varpaasta löytyi murtuma, jota sitten parantelimme kesällä.

Heinäkuussa kävimme katsomassa mitä agilitykisaaminen on Norjassa. Ohjelmassa oli 4 starttia, joista saimme 2 nollaa. Kausi loppui sitten elokuun kisoihin, kun päätin, että loppuvuosi levätään sekä kisojen että harjoitusten osalta.  

Pvm Luokka Tuomari Tulos Sij. Kommentit
16.08.2009, OuluIII (AGI)Sari Mikkilä03
Kiva agirata, jossa tarvittiin myös tarkkaa ohjaamista. Alussa oli puomin jälkeen hyppy-yhdistelmä, joka osalla vähän tökki. Sain tuohon hyvän ohjauksen joka toimi meille. Puomi meni vähän tuplanollaa varmistellessa. Loppukin sujui kivasti, A:n jälkeen piti hieman kiljaista jotta sain Vilin kääntymään :-) Tämä oli Shelttimestaruuskisan osa 1 ja pääsimme mukaan finaaliradalle jonne emme kuitenkaan startanneet.
16.08.2009, OuluIII (HR)Sari Mikkilä03
OKK:n megasuuret kisat, joihin mm. rotumestaruudet olivat houkutelleet porukkaa. Mediluokassakin oli osallistujia yli 20 ja meidän sijoitus mukavasti 3. Ehdin hyvin valsseille ja Vili kulki kivasti.
25.07.2009, TromssaIII (HR)Per Kirkevold01
Viimenen Norjan startti. Edellisellä radalla oli päästy hyvään vahtiin joka jatkui tällä radalla. Alussa ohjasin hieman erilailla mitä olin suunnitellu, mutta muuten meni käsikirjoituksen mukaan. Mukava vauhdikas hypäri, jossa tarvittiin myös teknistä osaamista.
25.07.2009, TromssaIII (AGI)Per Kirkevold01
Päivä uus ja uudet startit. Tämän tuomarin radat olivat meidän senhetkiseen kuntoon sopivammat. Tältä radalta tuloksena nolla ja Norjan Storcert. Meni ihan suunnitelmien mukaan. Puomi varmisteltiin.
24.07.2009, TromssaIII (AGI)Kristin JægerHYL0
Toinen startti Tromssassa. Tähän rataan ei oikein saanut otetta. Yritin ohjausta jossa yksi hyppy jäi minun ja Vilin väliin, mutta ei onnistunut. Toisenlainen ohjaus olisi toiminut tuossa paremmin...
24.07.2009, TromssaIII (AGI)Kristin Jæger103
SM-kisoista lähtien olimme parannelleet jalkaa ja Tromssaan lähdettiin sillä mielellä että jos jalassa näkyy jotain, niin sitten ei kisata. Tässä startissa vitonen kun rima tuli alas ja toinen keppien aloituksesta. Taisi tulla myös hieman yliaikaa kun keppejä korjattiin. Muuten ihan mukavaa menoa. Kisapaikka oli upea!
14.06.2009, TornioIII (HR)Kati WalaHYL0
SM-kisojen osa 1. Vili loukkasi noin 30 min ennen starttia varpaansa. Hyppeli innoissaan stadionin takana olevaa mäkeä alas ja jalka jotenkin luiskahti. Lämmittelyhypyillä ontui jalkaa. Näytin kisapaikan eläinlääkärille, mutta eipä hän oikein sanonut juuta eikä jaata. Rata käytiin juoksemassa, tosin ajatus ei ollut oikein mukana. Tuloksena HYL.
13.06.2009, Tornio (J)Kati Wala50
SM-kisojen joukkuerata. Viime vuotiseen tapaan saimme puomilta vitosen. Joukkueemme tulos oli loppujen lopuksi HYL.
12.06.2009, TornioIII (AGI)Eeva-Liisa PohjanenHYL0
Tornion toinen kisa. Eeva-Liisalla oli ihan kiva rata. Alussa oli vauhdikas kepeillemeno. Vili aloitti ihan oikein, mutta liukastui sitten hieman ja toinen väli meni ohitse. Radan keskivaiheilla tuli hylätty, kun ohjasin hypyn väärinpäin.
12.06.2009, TornioIII (AGI)Anders Virtanen05
Tornion SM-kisojen \"esikisa\". Osallistujia yli 60 ja sijoitus mukavasti 5. Lähdimme radalle ensimmäisenä, joten ei tarvinnut rataantutustumisen jälkeen kauan odotella. Alusta oli hieman liukas. Muutama isompi kaari, mutta muuten kivaa menoa.
10.05.2009, OuluIII (AGI)Jari Tienhaara01
Ihan kelpo menoa ja tuloksena nolla ja voitto. Olen tosi tyytyväinen molempien ratojen juoksupuomeihin, joita kisoihin lähdettiinkin testaamaan. Pienen hiljennyskäskyn olen ottanut alastulolle, mutta mitään pysähdyksiä ei enää tehdä. Joskus siitä varmaan jokunen virhe saattaa tulla, mutta tähän asti ainakin on mennyt ihan hyvin. KopKop...
10.05.2009, OuluIII (AGI)Jari Tienhaara14,238
KAS:n kisat Pateniemessä ja mekin kisaamassa taas pitkästä aikaa. Rata meni hienosti aina loppukiemuroihin asti. Lopussa oli puomin jälkeen sarjaeste ja sen korjailuista tuli sitten virheitä ja yliaikaa. Olisin ehtinyt valssaamaan tuohon kohtaan, mutta kokeilin leikkausta. Eipä se ainakaan tällä kertaa onnistunut.