Tulokset 2007

Agilityvuonna 2007 kisastarttimme ja harjoittelumme jäi vähiin sitkeän jalkavaivan takia. Emme pääseet SM-kisoihin emmekä MM-karsintoihin – harmittava juttu, mutta tärkeintä oli kuitenkin parannella jalka kunnolla.

Jalkavaivasta toipumisen jälkeen loppuvuosi oli aika huikea. Heinäkuun Ruotsin kisat menivät tuloksellisesti aivan mahtavasti. Tuolloin vauhti ei kuitenkaan ollut vielä entisellään. Syyskuussa vauhtia oli jo ihan erilailla ja voitimmekin Piirinmestaruuden. Samoissa kisoissa Vili saavutti FIN AVA-tittelin, joten hieno päätös vaikealle kisavuodelle!

Pvm Luokka Tuomari Tulos Sij. Kommentit
21.10.2007, OuluIII (AGI)Jarmo JämsäHYL0
Tämäkin rata vaikutti tosi mukavalta, mutta siinä tulikin sitten ongelmia. Otin Vilin liian tiukasti käsiin alussa ja yksi este tultiin välistä. Sen jälkeen tökkäyksiä tulikin joka puolella: kepeillä, putkella ja putkella. Näistä kertyi kieltoja sen verran, että hylätty tuli.
21.10.2007, OuluIII (AGI)Jarmo Jämsä02
Hyvä rata, jolla ehdittiin kakkoseksi heti Ylitalon Minnan jälkeen. Erityisen tyytyväinen olen "jaakkoihin" ja keppien aloitukseen. Mukava rata.
20.10.2007, OuluIII (AGI)Jarmo JämsäHYL
KAS:n kisat maneesissa. Hyvää rataa tehtiin kunnes puomin jälkeen tippui rima ja sitten suoritettiin A putken sijasta. Ihan OK menoa, hyvät kontaktit.
02.09.2007, OuluIII (AGI)Minna Väyrynen01
Piirinmestaruuskilpailun toinen osa. Tämä rata oli aika helpohko, vauhdikas agilityrata. Lähdimme ensimmäisten joukossa ja saimme tehtyä ihan kelpo nollaradan. Piirinmestaruustaisto ratkesi meidän hyväksi, kun toinen edellisessä kisassa nollaradan tehnyt epäonnistui. Seuraavaksi piti jännittää riittäisikö nollatuloksemme voittoon ja riittihän se!! Voin siis postittaa valionarvohakemuksen Suomen kennelliittoon sekä sen jälkeen Ruotsin kennelliittoon.
02.09.2007, OuluIII (AGI)Minna Väyrynen02
Tänään kisattiin piirinmestaruudesta, kisat KAS:lla. Tällä radalla saimme hylkyputken poikki, sijoitus toinen. Rata oli aika kinkkinen, mutta ihan hyvin me siitä selvittiin.

Nollia ei tullut kuin kolme, joista yksi meni piirin ulkopuolelle, joten saimme ihan hyvät asetelmat piirinmestaruustaiston toiseen osaan. Voittaja siis ratkeaisi kahden radan yhteistuloksella.

01.09.2007, OuluIII (AGI)Minna VäyrynenHYL
Hylkyputkea pukkaa… Tämäkin rata meni hylätyksi jo alussa, jossa oli välistäveto-kohta. Minun ohjaussuunnitelma tuohon kohtaan oli huono.
18.08.2007, OuluIII (AGI)Markku VuorinenHYL
Tämä rata meni hylätyksi jo alussa, kun en saanut välistävetoa onnistumaan. Radalla oli toinenkin välistävetopaikka, joka ei sekään onnistunut. Tuplahylky siis. Puomin yritin ottaa tarkemmin, kun edelliseltä radalta tuli se virhe.
18.08.2007, OuluIII (AGI)Markku Vuorinen51
Apua!! Saimme puomin alastulolta kontaktivirheen. Tämä oli ensimmäinen puomin kontaktivirhe koko kisauramme aikana, eikä A-esteeltäkään ole muistaakseni tullut koskaan kontaktivirhettä. Luultavasti hidastelin itse puomin alaosalla ja kun kiihdytin vauhtia, niin Vili hyppäsi innostuksissaan kontaktin. Radalta ei tullut yhtään nollaa, joten voitimme vitosella. Hieman harmitti, sillä nollavoitolla olisimme saaneet AVA-arvon… Mutta hienoa oli se, että vauhti on lisääntynyt sitten Ruotsin reissun.
12.08.2007, KemiIII (AGI)Kari Jalonen55
Kemissä kisattiin kaksi virallista kisaa sekä yksi epävirallinen kisa. Epävirallinen kisa oli shelttimestaruuskilpailun finaalirata. Päivän jälkimmäinen rata toimi karsintaratana finaaliradalle. Karsintaradalla hylätyn saaneet eivät päässeet mukaan finaaliradalle.

Me saimme ensimmäiseltä radalta nollan. Pari hidasta kohtaa oli, muuten melko sujuvaa menoa. Toinen rata oli sitten hieman huolimatonta menoa, vitonen tuli kun ohitettiin yksi este. Pääsimme kuitenkin mukaan kisaamaan shelttimestaruudesta.

Shelttikisassa sijoitus oli 3. Radalta tuli 5, kun pujottelun aloitus meni uusiksi.

12.08.2007, KemiIII (AGI)Kari Jalonen03 
29.07.2007, BodenIII (AGI)Nalle Jansson01
Sunnuntaiksi olimme ilmoittautuneet ainoastaan tähän yhteen kisaan. Ja eihän se mikään turha kisa ollutkaan, sillä jaossa oli kansainvälinen agilityserti. 12 kilpailijasta ainoastaan 3 sai tuloksen, ja me pääsimme kiipeämään korkeimmalle palkintokorokkeelle nollatuloksella. Voitosta saimme siis kansainvälisen agilitysertin ja myös Ruotsin agilitysertin, joka meillä jo olikin ennestään.
28.07.2007, BodenIII (HR)Nalle Jansson01
Päivän toinen startti. Tämä oli hyppyrata, aika helpohko. Meillä oli haussa kolmas Ruotsin hyppyserti ja sieltähän se tulikin! Wau, hieno kisapäivä.
28.07.2007, BodenIII (AGI)Nalle Jansson03
Pitkästä aikaa kisaamassa. Alustana oli ruoho. Rata meni ihan hyvin ottaen huomioon pitkän kisa- ja harjoittelutauon. Vauhti ei päätä huimannut, mutta kolmanneksi ehdittiin.
25.02.2007, HaaparantaIII (HR)Alar Meomuttel01
Viikonlopun viimeinen rutistus. Hyvin jaksettiin loppuun asti ja nolla tuli. Tämä rata oli viikonlopun tyylin mukaisesti melko ahdas, ja piti katsoa tarkaan, ettei törmäile esteisiin. Saimme hyppysertin nro 2.
25.02.2007, HaaparantaIII (AGI)Alar Meomuttel55
Tämä rata meni hyvin aina kolmanneksi viimeiselle esteelle saakka. Sitten iski uskonpuute, että ehtisin ohjaamaan suunnittelemallani tavalla. No, kieltohan siitä tuli. Muuten mukavaa menoa.
24.02.2007, HaaparantaIII (AGI)Alar Meomuttel01
Tämä rata oli edellisen tapaan melko ahdas. Puomilta oli vaikeahko vienti kepeille, mutta selvisimme siitä suht OK. Pääsimme virheittä maaliin ja siitä palkinnoksi Ruotsin agilityserti.
24.02.2007, HaaparantaIII (HR)Alar Meomuttel52
Voihan rähmäkäpälä! Kompuroin itse ja pudotin riman. Siitä siis vitonen. Muuten hyvä rata.