Kesä ja kärpäset

Kiusana ei ole vielä kärpäset eikä sääsket, vaan punkit. Muutamia olen Voltista irroitellut ja yksi pääsi syömään itsensä tukevaksi. Hankala tahtoo olla huomata niitä paksusta turkista.

Kevät meni yhdessä hujauksessa ohi. Agilityssä kohokohta oli maaliskuussa, kun saimme Edin kanssa ensimmäisen nollan ja agilitysertin. Sen jälkeen on kisattu muutamia kertoja. Hyviä ratoja on ollut, mutta ei nollia. Katsellaan miten homma tästä kehittyy.

Voltin kanssa olen aloitellut treenaamaan. Kevyesti tietysti. Katsellaan miten kroppa siihen reagoi. Kausikortin ostin nyt vaihteeksi KAS:n treenitiloihin. Mukava kun pääsee hallille/kentälle kävelemällä. Samalla saa hyvän alku- ja loppuverryttelyn, eikä tarvitse lähteä erikseen lenkille. Ja säästyyhän siinä jokunen eurokin, kun ei tule bensakuluja.

Voltti kävi maaliskuun lopussa kastraatiossa. Toipuminen operaatiosta sujui hyvin. Kauluria en pitänyt ollenkaan, vaan potkupuku riitti suojaamaan haavan. Käyttäytymisessä en ole huomannut juurikaan eroa, ehkä se on nyt lenkillä aiempaa leikkisämpi. Ja eihän sitä toki minkään käytösongelmien takia operoitu, vaan ihan terveydellisistä syistä.

Vili mennä viipottaa entiseen malliin. Huhtikuussa käytiin vetreyttämässä rankaa Jaana-Kaisan käsittelyssä ja kyllä nyt kelpaa. Torstaina on tarkoitus tehdä Vesipetoon uintikeikka, ja samalla pääsee pesemään kevään tomut turkista pois. Tänä vuonna turkki taitaa jäädä ainakin Vilillä ajelematta, katsotaan miten Voltin laita on.

Reissu Jaana-Kaisalle ei sujunut ihan onnellisten tähtien alla, sillä kulkupeli hajosi korjauskelvottomaksi matkalla. Onneksi kuitenkin ehdittiin hoidossa käydä. Nyt on ”uusi vanha” auto alla, toivottavasti se kestää kilometrit.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.