Hepun kanssa tutustelua

Heppu on kuulunut nyt parisen viikkoa laumaamme. Yhteiselo on sujunut ihan hyvin. Melkoinen energiapakkaus pentu on. Ehkäpä aika on kullannut muistot Voltin pentuajasta, kun muistissa on vain, että se oli niin helppo ja rauhallinen 🙂

Voltti oli aluksi ihmeissään pennun kanssa ja juoksi pakoon aina, kun Heppu tuli lähelle. Pentu luuli tätä tietysti leikiksi ja ryntäsi perään, joten hieman oli alussa meno rauhatonta. Nyt Voltti on jo rohkaistunut, ja pentu saa makoilla sen vieressä ja päälläkin. Ja on niillä myös takaa-ajo ja muita leikkejä, joita on ihan kiva seurata. Vili ja Volttihan eivät ole koskaan tällaisia leikkejä kahdestaan leikkineet, kun Vili on sen verran ”totinen” ettei ole leikkeihin suostunut. Toki Voltin ja Hepun juoksemista pitää tarkasti seurata ja rajoittaakin, kun kokoero on sen verran suuri. Mutta nätisti Voltti osaa kyllä olla.

Heppu on ollut mukana tutustumassa eri paikkoihin kuten Virpiniemen agilitykilpailuihin ja Active Dog -agilityhalliin. Lisäksi se on ollut mukana mm. Voltin hierojakäynnillä ja Voltin TOKO-treeneissä. Kävimme myös tervehtimässä Lilliä ja Nekkua; siellä vastaanotto oli viileän asiallinen 🙂 Mökillä olimme muutaman yön ja siellä olikin sitten hyvin tilaa juosta pihalla. Imurit, ruohonleikkurit, autot ja junat on kuultu ja nähty, joten monenmoista ääntä on pennun korviin jo kantaunut. Pieniä naksutteluharjoituksia olemme myös tehneet aktivointimielessä.

Toivottavasti saan kasvattettua Hepustakin kunnon koirakansalaisen. Iltahepuleiden aikaan tuntuu joskus, että mitähän tästä tulee 🙂 Aika näyttää… Söpönä Heppu ainakin osaa olla (kuva: Pirkko Riekki):

Heppu 8 viikkoa

2 thoughts on “Hepun kanssa tutustelua

 • 14.9.2015 at 12.25
  Permalink

  Kylläpä onkin söötti Heppu <3
  Kaikkea hyvää teille syksyyn! 🙂

  Reply
  • 22.9.2015 at 7.47
   Permalink

   Onhan se Heppulainen söde 🙂 Hyvää syksyä myös sinulle ja P-pojille!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.