Aika juoksee

Joulukuu ja koko talvi on jo takana päin, ja kesä kauneimmillaan. Ja sääskiaika kauheimmillaan… Elo on palautunut aikalailla normiuomiinsa joulukuun sairaalareissun ja sairausloman jälkeen. Toki sairastuminen aina jättää jälkensä, kun tulee muistutus siitä, että terveys ei ole itsestäänselvyys. Toipumisen jälkeen elämää onkin laitettu vähän uusiin kuoseihin mm. elvyttämällä uinunutta urheilu-/kuntoiluaktiivisuutta ja katsastamalla ruokailutottumuksia. Koirilla on tietysti tärkeä osa, kun ne huolehtivat, että omistaja saa päivittäisen perusliikunta-annoksensa.

Koiraharrastusrintamalla on edetty hitaasti kiiruhtamatta. Huono omatunto on vaivannut välillä, kun ei ole aina saanut aikaiseksi aktivoida niitä mm. jumppaamalla. Kuitenkin ihan hyvä koirakansalainen mm. Hepusta on kasvanut.

Heppu on jatkanut agilityä Active Dog -koirakoulussa Mari-open valvovan silmän alla. Kovin on kaikki vielä alkutekijöissään, ja niin se tässä iässä vielä saakin olla.

Voltin kanssa emme ole nyt ryhmässä, mutta olen ostanut sille yksittäisiä vuoroja. Vapaavuorokortti on myös hankittu kesäksi, ja kovasti kutkuttaisi joissain kilpailuissa käydä sen kanssa. Katsotaan miten innostumme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.